• ISOFLEX Quick View
    • ISOFLEX Quick View
    • ISOFLEX

    • Еластомерна течна мембрана која има висока еластичност и издржливост. Се користи за хидроизолација на рамни покриви. Сертифициран според EN 1504-2 и класифициран како облога за површинска заштита на бетон. CE означен.
    • Read more