Производи

Isomat

Производи од палетата на Isomat. Хидроизолациони материјали, бои и малтери, лепаци и фуги, репаратурни материјали, Адитиви за бетони и малтери, индустриски подови ...

Schwamborn

Производи од палетата на Schwamborn. ДСМ машини за брусење, рачни брусалици, БЕФ машини за гребење, машини за чистење, машини за рамнење на свеж бетон, индустриски правосмукалки…

Romfracht

Производи од палетата на Romfracht. Метални и полипропиленски влакна...

Услуги

Изработка на индустриски подови

Комплетна изработка на индустриски подови, со претходна обработка на подлогата со специјални машини. Изработка на епоксидни подови и премази, полиуретански подови и премази, полиуретан-цементни подови, микроцементни подови …

Гребење, брусење и полирање бетон

Вршиме гребење, брусење и полирање на бетон со најсовремени машини

Изработка на хидроизолација

Вршиме изработка и изведба на хидроизолација на ѕидови, подруми, базени, кровови и тн.

Комплетна изработка на
термоизолациони фасадни системи

Вршиме комплетна изработка на термоизолациони фасадни системи со примена на најсовремени материјли со европски квалитет сертифицирани по најновите европски стандарди.

Лепење на плочки

Вршиме лепење на надворешни и внатрешни ѕидни и подни плочки со употреба на најсовремени материјли со европски квалитет сертифицирани по најновите европски стандарди

Магацин

Како директни увозници производите се достапни во нашиот магацин ...

Интернет продавница

Производите можете да ги најдете и на нашата интернет продавница.

Достава

Производите ги доставуваме со наши возила ...

Полирање бетон
Полирање на бетон со машина за полирање DSM 530 S...
Епоксиден под
Нанесен епоксиден под ...

Поврзете се со нас