• ISOCURE-A Quick View
    • ISOCURE-A Quick View
    • ISOCURE-A

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Акрилна емулзија базирана на вода за заштита на свеж бетон од брза загуба на вода. Обезбедува целосна хидратација на цементот и со тоа се намалува можноста за појава на пукнатини поради намалување. Се нанесува на големи површини на изложени бетони како што се индустриски подови, паркинг места, бетонски плочи, итн. Може да се користи и на вертикални површини. Не е неопходно…
    • Read more