• DSM 400DSM 400 Quick View
    • DSM 400DSM 400 Quick View
    • DSM 400

    • Машина за брусење за повеќе употреби при обновување на подот. Идеално за оптимална подготовка на под површината и отстранување на облогата. Опремена со иновативна технологија во однос на ергономијата, ниски вибрации и едноставна контрола.
    • Read more