• MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
    • MULTIFILL-EPOXY THIXO Quick View
    • MULTIFILL-EPOXY THIXO

    • ОПИС - АПЛИКАЦИЈА Двокомпонентен, епоксиден систем без растворувачи. Се користи во случаи кога е потребна висока механичка и хемиска отпорност. Идеален е во комбинација со специјални плочки што се користат во индустријата. Погоден е за фугирање и лепење плочки на theидовите и подовите на индустриските простори, како што се пивари, млечни производи, базени, кујни и др. Има одлична обработливост и лесно се чисти со…
    • Read more