STS 260

Со стандарден пред-филтер и HEPA филтер. Чистење на филтрите
преку процес на воздушен пулс. Со филтрација на прашина од 3 фази:
1-ва фаза за груба прашина,

2-та фаза со 99,9% преку пред-филтер од полиестер,

3-та фаза преку 2 x HEPA филтри со 99,995%. Прашината се собира на транспарентна и лесно
пренослива пластична кеса (Longbag).
Вклучувајќи рачна цевка за вшмукување на под и гумена
лента, четки, црево (должина 5/10 m, приклучок за црево
Ø 50 mm, антистатик), долга торба и кабелски стеги.

Description

STS 260 – Погодна за градежништво, при обработка на бетон,
стругање и прашина од гипс, со H сертификат

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.