ES 420S

Чистење, стругање, реновирање и мазнење на стари подови. Совршено решение за професионални апликации. Вградена во DOC-погонски спојки за преоптоварување со метална опрема за погон
сигурен и под тешки услови.

Description

ES 420S – Јако решение за професионалци

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.