DSM 400

Машина за брусење за повеќе употреби при обновување на подот.
Идеално за оптимална подготовка на под површината и
отстранување на облогата. Опремена со иновативна технологија
во однос на ергономијата, ниски вибрации
и едноставна контрола.

Description

DSM 400

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.