BEF 250

Машина за гребење бетон за средни
и големи површини. Се употребува заотстранување на подови, маркери од површината, длабоко отстранување бетон и стари подови.

Description

BEF 250 – Со механички систем за сопирање

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.