WATERSTOP 1520

Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума. Погодно е за запечатување и водоотпорност на работни споеви во бетонски елементи (на пр. Работен спој помеѓу бетонска плоча и бетонски wallид). Димензии: 15 mm x 20 mm.

Ролна 30 m / пакување

Description

Лента изработена од специјално третиран бентонит и гума.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.