UNI-PRIMER

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Подготвен акрилен прајмер базиран на вода. Стабилизира порозни површини и обезбедува соодветна лепење на бои базирани на вода, лепила за плочки, флексибилни малтери, еластомерни течни облоги, итн. Идеално за стабилизирање на слаби и ронливи малтери.

БОЈА

Бела.

ПОТРОШУВАЧКА

100-200 g / м2.

ПАКУВАЊЕ

20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Акрилен прајмер на база на вода

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.