PS-21

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Подготвена импрегнација на отпуштање на вода без растворувач заснована на силоксан. Овозможува извонредна рееленција на водата и долготрајна заштита. Погоден е за одвраќање на водата на споеви на плочки и за заштита на разни површини од дожд како што се природен и вештачки камен, малтер, изложен brickид од тули, украсна тула, плочка, плочки, необработен мермер, изложен бетон, итн. Може да се користи и на малку влажни површини. Тој е CE сертифициран како хидрофобна импрегнација, според EN 1504-2.

БОЈА

Бела (транспарентна по сушењето).

ПОГЛАВЈЕ

0,2-0,4 л / м².

ПАКУВАЊЕ

20 л, 5 л, 1 л.

Description

Подготвена импрегнација на отпуштање на вода без растворувач заснована на силоксан.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.