DOMOSIL-POOL

ОПИС – ПРИМЕНА

Силиконски запечатувач отпорен на постојано влијание на вода како што постои во базени, аквариуми итн. Погоден е за вертикални и хоризонтални споеви ширина од 3-40 мм, за употреба во затворени простории и на отворено. Овозможува одлична адхезија на површини од стакло, порцелан, алуминиум, керамика, итн. Погоден за запечатување споеви на чамци, стаклени конструкции итн. Не може да се обои повторно.

БОЈА

Транспарентна.

ПОТРОШУВАЧКА

Празнина 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на спој.
Празнина 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / 12 m должина на спој.

ПАКУВАЊЕ

280 мл.

Description

Силиконски запечатувач за споеви под постојано влијание на вода

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.