ISOMASTIC-A Grey 280ml

ОПИС – ПРИМЕНА

Еластопластичен запечатувач без растворувач заснован на акрилни полимери. Погоден е за работни дилатации, мали експанзиони дилатации или пукнатини на малтерот на внатрешни или надворешни површини. Исто така погоден за употреба на малку влажни површини. Тој лесно се плаши.

БОЈА

Сива.

ПОТРОШУВАчка

Празнина 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 2,8 m должина на спој.
Празнина 5 мм х 5 мм: 1 кертриџ / 11,2 м должина на спој.

ПАКУВАЊЕ

280 ml.

Description

Еластопластичен акрилен запечатувач

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.