PLANFIX-FINE Grey 25kg

ОПИС – ПРИМЕНА

Соединение за измазнување, модифицирано со полимер, дополнително фина гранулација, за поправки и измазнување на изложениот бетон. Може да се примени и машински. Класифициран е како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3.

БОЈА

Сива.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на слојот од околу 1,3 кг / м2 / мм.

ПАКУВАЊЕ

25 кг, 5 кг.

Description

Модифициран со полимер, цементен кит, екстра фина гранулација

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.