ISOMAT AK-T35

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Лепак зацврстено со полимер, зајакнато со влакна со цемент. Погоден е за лепење полистиренски термоизолациони плочи на цементни подлоги. Покрај тоа, кога е засилена со стаклена мрежа и се инсталира од надворешната страна на залепени плочи за топлинска изолација, таа е идеална основа за следниот слој на малтер.

БОЈАТА

Сиво, бело.

ПОТРОШУВАЧКА

Како лепак: 3,0-4,0 кг / м2.

Како армиран малтер: околу 1,5 кг / м² / мм.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Лепак за термоизолациони плочи појачан со влакна

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.