MULTIFILL 2-5

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Насликана цементна фурна за фугирање на wallsидови и подови, за внатрешна и надворешна употреба. Погодно е за споеви од ширина од 2 mm до 5 mm. Таа е класифицирана како заедничка маса CG2 WA според EN 13888.

БОЈА

ПОТРОШУВАЧКА

0,2-2,0 кг / м², во зависност од димензиите на плочката и ширината на фугата.

ПАКУВАЊЕ

25 кг, 5 кг, 2 кг.

Description

Обоена фуга CG2 WA

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.