MEGAGROUT-101

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Многу цврста, паста што не се намалува. Погоден е за изработка на машински штандови и куќишта, закотвување, прецизно истурање на лежишта на прецизни инсталации на машината. Се нанесува во слој со максимална дебелина до 100 мм. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон CC R4, според EN 1504-3.

БОЈА

Сивa.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на слојот околу 21,5 кг / м² / см или 2,1 кг за да се наполни волумен од 1 л.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Многу цврста маса за прецизно подливање на подлога за машини

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.