MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, тестерен, бел или обоен, силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање мазна површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

Препорачана дебелина:

МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Фино 1 мм: 1 мм.
МАЛМОКРИЛСИЛИКОН-Силикат Фино 1,5 мм: 1,5 мм.
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Фино 2 мм: 2 мм.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на малтер од околу 1,8 kg / m² / mm.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Подготвен, тестен, бел или обоен, силикатен фасаден малтер – Мазна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.