MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Decor

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, тестерен, бел или обоен силикатен фасаден малтер со специјални силиконски адитиви. Обезбедува отпуштеност на вода и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за создавање груба површина. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

Препорачана дебелина:
MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Декор 1,5 mm: 1,5 mm.
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Декор 2 мм: 2 мм.
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН-СИЛИКАТ Декор 3 мм: 3 мм.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на малтерот околу 1,6 кг / м2 / мм.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Подготвен, тестен, бел или обоен, силикатен фасаден малтер – Груба површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.