MARMOCRYL SILICONE Fine

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОНЕ Глоба се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање мазна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, тој е идеален како завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

Препорачана дебелина:
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Фино 1 мм: 1 мм.
МАЛМОКРИЛ СИЛИКОНЕ Фино 1,5 мм: 1,5 мм.
МАЛМОКРИЛ СИЛИКОНЕ Фино 2 мм: 2 мм.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на малтер од околу 1,8 kg / m² / mm.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Подготвен, водоотпорен, силиконски фасаден обоен малтер – Мазна завршна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.