MARMOCRYL SILICONE Decor

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, бел или обоен силиконски фасаден малтер. МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Оркестарот се карактеризира со екстремна хидрофобност и одлична пропустливост на пареа. Погоден е за добивање на груба завршна површина. Нема потреба да се наслика фасадата. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, тој е идеален како краен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

Препорачана дебелина:
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Декор 2 мм: 2 мм.
МАРМОКРИЛ СИЛИКОН Декор 3 мм: 3 мм.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Око 1,6 кг / м2 / мм.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Подготвен, водоотпорен, насликан силиконски фасаден малтер – Груба завршна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.