MARMOCRYL GRANIT

СВОЈСТВА – АПЛИКАЦИЈА

Акрилик, подготвен за употреба, декоративен слој за отпад од вода за изглед на гранит. Се користи за изградба на мали обоени облоги со груба декоративна форма. Се нанесува на сите градежни материјали, како што се гипс, бетон, цементни плочи, гипсени плочи, итн. Идеално како завршен премаз во надворешните системи за топлинска изолација на зградите.

Препорачана дебелина на апликацијата: околу 2 мм.

СЕ сертифициран според усогласен европски стандард (EN).

БОЈА

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 1,8 кг / μg / mm малтер дебел.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Акрилен, готов за употреба, декоративен слој од гранит кој отфрла вода

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.