MARMOCRYL Fine

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, акрилен, бел или обоен, фасаден малтер за завршна обновување со вода. Погоден е за создавање мазна површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличното врзување на подлогата, MARMOCRYL Fine е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

 

Препорачана дебелина:
MARMOCRYL Фино 1 mm: 1 mm.
МАРМОКРИЛ Фино 1,5 мм: 1,5 мм.
МАРМОКРИЛ Фино 2 мм: 2 мм.

БОЈАТА

Бела и бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на малтер од околу 1,8 kg / m² / mm.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Акрилен, подготвен, обоен, фасаден малтер за водоотпорност – Мазна завршна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.