MARMOCRYL Decor

ОПИС – ПРИМЕНА

Подготвен, акрилен, бел или обоен, бел малтер за завршна фасада, водоотпорен. Погоден е за создавање груба површина. Не е потребно фасадно сликарство. Поради својата висока еластичност и одличната врска со подлогата, MARMOCRYL Decor е идеален завршен слој за надворешни термоизолациони фасади. Тој е сертифициран со ознаката CE, според EN 15824.

Препорачана дебелина:
МАРМОКРИЛ Декор 1,5 мм: 1,5 мм.
МАРМОКРИЛ Декор 2 мм: 2 мм.
МАРМОКРИЛ Декор 3 мм: 3 мм.

БОЈА

Бела и бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на малтерот околу 1,6 kg / m² / mm.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Акрилен, подготвен, обоен, фасаден малтер кој го одвраќа вода – Груба завршна површина

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.