ISOMAT AK-T33

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Лепак за плочи за топлинска изолација. Се користи за лепење на топлинска изолација, полистиренски плочи до подлоги на цемент.

БОЈА

Сиво.

ПОТРОШУВАЧКА

3,0-4,0 кг / м2.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Лепак за плочи за топлинска изолација

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.