LATEX

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Латекс полимер. Кога се додава во градежни малтери и облоги, го подобрува врзувањето со подлогата, обезбедува водоотпорност и еластичност. Погоден е за формирање на врзивно средство, за поправка на минофрлачи, подни ферманки отпорни на абразија, водоотпорни цементни малтери, хемиски отпорни минофрлачи, малтер со голема цврстина и водоотпорни малтери, итн.

БОЈАТА

Бела.

ПОТРОШУВАЧКА

Се додава во водата за мешање во сооднос ЛАТЕКС: вода = 1: 1 до 1: 5.

ПАКУВАINGЕ

220 кг, 20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Додаток латекс – за слојот за врзување

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.