ISOMAT STANDARD ACRYL

ОПИС – ПРИМЕНА

Акрилна емулзивна боја за надворешна употреба. Се препорачува за нови и стари површини за кои е потребно почесто сликање, како што се јавни згради, хотели, болници, училишта итн. Се карактеризира со добра обработливост и моќност на покривање, како и отпорност на стареење. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој.

БОЈА

Достапен е во бела боја и широк спектар на бои од палетата ISOMAT COLOR SYSTEM.

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 12 м² / л.

ПАКУВАЊЕ

15 l, 10 l, 3 l.

Description

Акрилна емулзивна боја за надворешна употреба

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.