ISOMAT ECONOMY COLOR

ОПИС – ПРИМЕНА

Емулзивна боја за внатрешна употреба. Се препорачува за употреба на нови или веќе обоени површини каде не е потребна отпорност на перење и валкање. Се карактеризира со одлична обработливост. Брзо се суши и брзо може да се нанесе друг слој.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 12 м² / л по облога.

ПАКУВАЊЕ

15 l, 10 l, 3 l.

Description

Емулзивна боја за внатрешна употреба што не бара миење

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.