ISOMAT BATH & KITCHEN

ОПИС – ПРИМЕНА

Висококвалитетна боја на емулзија против мувла за внатрешна употреба. Драстично спречува појава на мувла и бактерии и е идеален за места со голема концентрација на влага и водена пареа, како што се кујни, бањи, подруми, тавани итн. Овозможува одлична адхезија на разни подлоги како малтер, бетон, тула, дрво итн. Не содржи амонијак. Дава мат финиш.

БОЈА

Бели и избрани бои од ISOMAT COLOR СИСТЕМ.

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 12 м² / л.

ПАКУВАЊЕ

Бела: 10 l, 3 l, 0,75 l.
Останати бои: 10 l, 3 l, 1 l.

Description

Висококвалитетна боја на емулзија против мувла

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.