ISOFLEX

Еластомерна течна мембрана која има висока еластичност и издржливост. Се користи за хидроизолација на рамни покриви. Сертифициран според EN 1504-2 и класифициран како облога за површинска заштита на бетон. CE означен.

Description

Еластомерна течна мембрана која има висока еластичност и издржливост.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.