ISOFLEX-PU 500

Еднокомпонентна, полиуретанска хидроизолациона течна мембрана за рамни кровови и тераси, дава одлична механичка, хемиска, термичка, УВ и временски отпорна. Формира континуирана, еластична и паропропусен заптивн слој. Може да се примени и на неправилни подлоги како и на зелени покриви и жардињери. Цертифициран со CE ознака спрема EN 1504-2 и спрема ETAG 005 од 1 & 6, ETA – 15/2006.

 

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

Еднокомпонентна, полиуретанска хидроизолациона течна мембрана за рамни кровови

Additional information

Боја

сива, бела

Пакување

1 кг., 6 кг., 25 кг.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.