ISOCURE-A

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Акрилна емулзија базирана на вода за заштита на свеж бетон од брза загуба на вода. Обезбедува целосна хидратација на цементот и со тоа се намалува можноста за појава на пукнатини поради намалување. Се нанесува на големи површини на изложени бетони како што се индустриски подови, паркинг места, бетонски плочи, итн. Може да се користи и на вертикални површини. Не е неопходно да се отстрани ISOCURE во случај на нанесување на следниот слој на површината на бетонот.

БОЈА

Бела (транспарентна по сушењето).

ПОТРОШУВАЧКА

0,15-0,20 кг / м², во зависност од условите на апликација.

ПАКУВАINGЕ

220 кг, 20 кг.

Description

Акрилно средство за заштита на свеж бетон на база на вода

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.