DUROCRET

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Полимер модифициран, цементен малтер, погоден за поправки на бетон, малтер, brickидови од цигли, за формирање на холкери, сртови (црвено-кафеава боја на материјалот), итн. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R2, според EN 1504-3.

БОЈА

Сиво, бело, црвено-кафеаво.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на слојот околу 15 кг / м² / см.

За холкери: 1,9-2,7 кг / м.

ПАКУВАЊЕ

25 кг, 5 кг.

Description

Полимерно модифициран, цементен малтер

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.