STUCCOCRET

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Соединение за измазнување, за израмнување и подготовка на wallидни површини што ќе бидат покриени со бои или други облоги. Таа е погодна за малтер и бетонски површини. Ги заменува соединенијата за измазнување на маслото и другите слични материјали. Таа е класифицирана како малтер GP CS II, W0, според EN 998-1.

БОЈА

Бела.

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на слојот околу 1,1 кг / м² / мм.

ПАКУВАЊЕ

20 кг.

Description

Глет маса

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.