FLOWCRET 3-30

Самонивелирачка, полимер – модифицирана цементна кошулица.

Идеална е за вградување пред поставување на подни облоги (плочки, теписони, пластични и дрвени подови, мермер, природен камен, како и за подови со подно греење)

Се нанесува во слој со дебелина од 3 – 30mm.

Класифициран како CT-C30-F10-AR2, по EN 13813

БОЈА

Сива.

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 1,65 кг / м2 / мм дебелина на слојот.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Брзоврзувачка самонивелирачка, полимер – модифицирана смеса за израмнување и нивелирање на површини. Може да се нанесе во слој од 3 – 30mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.