FLOWCRET 1-10

Самонивелирачка, полимер – модифицирана цементна кошулица.

Се користи за израмнување на бетонски подови или постоечки кошулици пред поставување на завршни подни облоги (паркет, плочки, ламинантни подови, итн.)

Се нанесува во слој со дебелина од 1 – 10mm.

Класифициран како CT-C30-F10-AR1, по EN 13813

БОЈА

Сива.

ПОТРОШУВАЧКА

Околу 1,65 кг / м2 / мм дебелина на слојот.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Самонивелирачка, полимер – модифицирана цементна кошулица.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.