FLEX PU-40

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Еднокомпонентен, полиуретански заптивната смеса и врзивно средство без растворувачи. Овозможува исклучително сврзување за сите видови градежни материјали (бетон, тула, природен и вештачки камен, челик, алуминиум, дрво, керамички плочки, пластика, итн.). За внатрешна и надворешна употреба.

БОЈАТА

Сива, бела, кафеава.

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / должина на зглобот од 12 m.

ПАКУВАЊЕ

600 ml, 310 ml.

Description

Еластомерна заптивната маса

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.