FLEX PU-30 S

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Еднокомпонентен, полиуретански заптивната смеса и врзивно средство со растворувачи. Идеално за запечатување на споеви кога е потребна висока еластичност. Погодно е за споеви со ширина од 5-50 мм за градежни материјали како што се бетон, тула, природен и вештачки камен, челик, алуминиум, дрво, керамички плочки, итн. За внатрешна и надворешна употреба.

БОЈА

Сиво, бело.

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / должина на зглобот од 12 m.

ПАКУВАЊЕ

600 ml, 300 ml.

Description

Полиуретанска заптивната маса

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.