EXTRA-TOP

ОПИС – ПРИМЕНА

Држач за цементни подови со додавање на кварц и специјални адитиви. Погоден е за индустриски подови, подруми, работилници за автомобили, машински сали, паркиралишта, магацини, рампи за товарење и истовар, итн. Класифициран е како CT-C70-F7-AR2, според EN 13813.

БОЈА

Сива, окер, црвено-кафеава, светло сина.

ПОТРОШУВАЧКА

3-5 кг / м2.

ПАКУВАЊЕ

25 кг.

Description

Зацврстнувач за цементни подови со додаток на кварц и специјали адитиви. Погоден за индустриски подови, подруми, автомеханичарски работилици, машински хали, паркинзи, складишта, утоварно – истоварни рампи.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.