EPOXYCOAT-S

ОПИС – ПРИМЕНА

Двокомпонентен епоксиден слој базиран на растворувач за базени. Обезбедува голема отпорност на абење, хемиски влијанија и временски услови, како и зголемена флексибилност. Идеално за сликање базени. Тој е сертифициран со CE и класифициран како облога за заштита на површината на бетонот, според EN 1504-2.

БОЈА

Базен сино, RAL 9003 (бело). Други RAL бои на барање (минимална количина 144 кг).

ПОТРОШУВАЧКА

200-300 g / m² по слој.

ПАКУВАЊЕ

9,6 кг (А + Б), 2 кг (А + Б).

Description

Двокомпонентен епоксиден слој погоден за базени

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.