MULTIFILL-ELASTIC

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Еднокомпонентен, обоен, еластичен инјекциска смеса. Се користи за фугирање на подни и wallидни плочки, особено на места каде е потребна висока еластичност (спојници за експанзија, итн.). За внатрешна и надворешна употреба.

 

БОЈА

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / 11,2 m должина на зглобот.

ПАКУВАЊЕ

280 мл.

Description

Еластична фуга во боја

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.