MULTIFILL-EPOXY THIXO

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Двокомпонентен, епоксиден систем без растворувачи. Се користи во случаи кога е потребна висока механичка и хемиска отпорност. Идеален е во комбинација со специјални плочки што се користат во индустријата. Погоден е за фугирање и лепење плочки на theидовите и подовите на индустриските простори, како што се пивари, млечни производи, базени, кујни и др. Има одлична обработливост и лесно се чисти со вода пред да се стврдне. За споеви ширина 1,5-12 мм. Таа е класифицирана како RG инјекциска смеса, според EN 13888 и како лепило R2T, според EN 12004.

БОЈА

Погледнете ја тон картата.

ПОТРОШУВАЧКА

0,2-5,0 кг / м².

ПАКУВАЊЕ

10 кг (А + Б), 3 кг (А + Б).

Description

Двокомпонента, епоксидна фуга и лепак за плочки

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.