DS-99

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Лепило за плочки и додаток за инјекциска смеса. Значително ги подобрува карактеристиките како што се сврзување со подлогата, отпорност на абразија, отпорност на вода.

БОЈА

Убаво.

ПОТРОШУВАЧКА

Се додава во водата за мешање во пропорцијата ДС-99: вода = 1: 1 до 1: 2.

ПАКУВАINGЕ

20 кг, 5 кг, 1 кг.

Description

Лепило за плочки и додаток на инјекциска смеса

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.