DOMOSIL

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Силициумски заптивната смеса со високи перформанси за запечатување на споеви со ширина од 3 до 40 mm на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Не може да се обои.

БОЈАТА

Транспарентно, бело.

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / должина на зглобот од 12 m.

ПАКУВАЊЕ

280 мл.

Description

Силиконска заптивната маса за општа намена

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.