DOMOSIL-S

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни точки. Не се препорачува за аквариуми, бидејќи содржи фунгицид. Не може да се обои.

БОЈА

Транспарентно, бело.

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / должина на зглобот од 12 m.

ПАКУВАINGЕ

280 мл.

Description

Силиконска заптивната маса отпорна на мувла

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.