DOMOSIL-MICRO

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Силиконски заптивната смеса со високи перформанси отпорна на мувла, за запечатување споеви ширина 3 до 40 мм, на површини изработени од не-порозни материјали како што се стакло, алуминиум, порцелан (на пр. Плочки), керамика, итн. Погоден е за употреба во простории со висок степен на влажност, како што се бањи, кујни, болници, лаборатории, итн. Спречува појава на мувла и црни точки. Не се препорачува за аквариуми, бидејќи содржи фунгицид. Не може да се обои.

БОЈА

Транспарентно, бело.

ПОТРОШУВАЧКА

Зглобен спој 10 mm x 10 mm: 1 кертриџ / 3 m должина на зглобот.

Зглобен спој 5 mm x 5 mm: 1 кертриџ / должина на зглобот од 12 m.

ПАКУВАЊЕ

280 мл.

Description

Силиконска заптивната маса отпорна на мувла,  Microban® технологија

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.