RAPICRET

ОПИС – АПЛИКАЦИЈА

Брзо поставување, цементен малтер за поправки на бетонски елементи, за фиксирање, зацврстување, празнини за полнење, формирање холкери и воопшто кога површината треба да биде цврста и брзо подготвена за употреба. Тој е класифициран како малтер за поправка на бетон PCC R3, според EN 1504-3.

БОЈА

Сива

ПОТРОШУВАЧКА

Дебелина на слојот од околу 17,5 кг / м² / см.

ПАКУВАЊЕ

25 кг, 5 кг.

Description

Брзоврзувачки, репаратурен малтер

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.