AQUAMAT-MONOELASTIC

Еднокомпонентен, со голема еластичност, полимер-модификуван, хидроизолационен премаз појачан со влакна. Се користи за хидроизолација на површини од бетон, малтер, гипс плочи, дрво, метал и друго. Погоден е за хидроизолација на подлоги кои се изложени на контракција, проширување или вибрации и каде може да се очекува појава на пукнатини во облик на паукова мрежа, како што се покриви, балкони, базени, инверзни покриви и друго. Класифициран е како премаз за површинска заштита на бетон, спрема EN 1504-2.

БОЈА

Бела.

ПОТРОШУВАЧКА

1,25-2,5 kg/m².

ПАКУВАЊЕ

18 kg.

Description

Еднокомпонентен, еластичен, хидроизолационен премаз појачан со влакна

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.