AQUAMAT-ELASTIC

Двокомпонентен, високо флексибилен, цементен хидроизолационен премаз. Погоден е за хидроизолација на површини кои имаат или се очекува појава на пукнатини во облик на паукова мрежа после контракција, ширење или вибрации. Идеален за покриви, базенти, надземни резервоари за вода и друго, како и за хидроизолација под плочки во комбинација со еластичен лепак ISOMAT AK-ELASTIC. Класифициран е како премаз за површинска заштита, спрема EN 1504-2.

BOJA

сива, бела.

ПОТРОШУВАЧКА

2,0-4,0 kg/m².
ПАКУВАЊЕ
35 kg (A+B), 18 kg (A+B), 7 kg (A+B).

Description

Двокомпонентен, високо флексибилен хидроизолационен премаз

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.